Paralelní procesy v konstrukci a technologii Východisko z krize TPV - Choma, J.
Dôsledky prenikania výpočtovej techniky do oblastí technickej práce včítane konštrukčných a technologických kancelárií. Organizácia konštrukcie a technickej prípravy výroby (TPV). Potreba zvyšovania pružnosti pri reakcii na požiadavky zákazníkov. Reakcia firiem na zmenené požiadavky a podmienky trhu. Spojenie systémov CAD so systémami TPV. Organizácia procesov v konštrukcii a technológii výroby.