Q fórum Dny kvality - Ryšánek, P.
Praha, február 1996 - sympózium odborníkov v oblasti akosti. Hlavné témy sympózia - 1. akosť pre 21. storočie, 2. občan, štát a akosť, 3. akosť a trh. Spoločenský večer na Žofíne - predstavenie sponzorov akcie, kultúrny program, odovzdanie jednotlivých ocenení.