Systematický postup zlepšování jakosti Případová studie - Žaludová, A.
Prípadová štúdia z reálneho podniku, ktorého hlavnou podnikateľskou činnosťou je výroba ručného elektronáradia. 1. Definícia problému - zostavenie tímu. 2. Zmapovanie problému. 3. Skúmanie príčin hluku súvisiaceho s procesom obrábania ozubených kôl. 4. Účinné potenciálne zmeny a plánovanie skúšok. 5. Realizácia naplánovaných skúšok so zmenenými faktormi. 6. Vyhodnotenie výsledkov skúšok, posúdenie efektívnosti zmien. 7. Premietnutie zmien do výrobnej dokumentácie a zavedenie do praxe. 8. Regulácia procesu. 9. Vyhodnotenie efektov riešenia. 10. Správa o postupe riešenia.