Zkušenosti s výukou jakosti na vysoké škole - Janeček, Z.
Ciele výučby akosti, obsah predmetu "riadenie akosti" (management akosti). Charakteristika jednotlivých modulov predmetu. Miesto predmetu "riadenie akosti" v študijnom programe a v náplni výučby, vzťah k iným predmetom. Problémy získavania poznatkov v predmete, prierezový charakter predmetu, problémy s terminológiou, problematika uplatnenia získaných poznatkov z oblasti akosti v praxi. Výučba akosti a kvalita procesu výučby predmetu "riadenie akosti".