Nové technológie a maximálna automatizácia znižujú mzdové náklady a umožňujú obstáť v tvrdej konkurencii - Potter, D.E
Rozhovor so zakladateľom firmy Psion Plc Davidom E. Potterom o vzniku a súčasnom i budúcom zameraní úspešnej britskej spoločnosti, ktorá je nielen na európskom trhu známa vreckovými počítačmi Psion. Kľúčom k úspechu je podľa neho schopnosť komunikácie.