Základné pojmy a služby v Internete
Znaky používané pri adresovaní v Internete. On-line pristupovanie na Internet. Hypertextový jazyk HTML. Prezeranie dokumentov. Služby ponúkané Internetom: elektronická pošta, získanie dát zo vzdialených počítačov, Usenet, Telnet, simultánna textová komunikácia.