Územní plán hlavního města Prahy
Koncepcia územného plánu Prahy. Pražská pamiatková rezervácia. Doprava. Technické vybavenie. Životné prostredie. Územná prognóza Pražského regiónu. Vzťah Prahy k regiónu. Strategický plán pre hlavné mesto Prahu.