K metodologickému souladu českých indikátorů krátkodobého vývoje s doporučeným standardem Evropské unie. 1 - Jílek, Josef
Harmonizácia českej štatistiky s doporučeným štandardom Európskej únie. Všeobecné zásady harmonizovanej tvorby a prezentácie indikátorov. Index priemyselnej výroby.