Personálny leasing - spôsob riešenia dočasného ľudského deficitu - Žiačiková, B.
Agentúra Appel InfoWork, s.r.o., Bratislava - priekopník v personálnom leasingu. V praxi overuje úvodný projekt fondu Phare PALMIF zameraný na aktívnu politiku zamestnanosti. Charakteristika a ciele personálneho leasingu. Agentúra poskytuje firmám pracovníkov na krátkodobé práce a preberá za nich všetky daňové a poistné povinnosti zamestnávateľa. Nová aktivita agentúry - ponuka pracovných príležitostí na Internete - aktuálne pracovné ponuky zo všetkých regiónov Slovenska.