Odhad evidovanej nezamestnanosti v Holandsku - Brčková, Valentína
Získavanie údajov o evidovanej nezamestnanosti v Holandsku na základe vypočítavania zo záznamov úradov práce. Zosúlaďovanie údajov z vybraných súpisov pracovných síl a evidovaných údajov úradu práce pomocou tzv. micro-matchingu. Uchovávanie údajov v centrálnej banke údajov (ISVA - Informačný systém otázok a odpovedí). Inštitúcia mapujúca situáciu nezamestnanosti v Holandsku - Central Bureau of Statistics. Metóda zisťovania údajov dopytovaním a výpočet kĺzavého priemeru. Využitie záznamov ISVA.