Financovanie bytovej výstavby - Giller, Pavol
Podpora bytovej výstavby v oblasti daňovej politiky. Uplatňovanie daňovej politiky v zahraničí (daňové zvýhodnenie bytového vlastníctva, výdavky pred sťahovaním, stavebné zvýhodnenie detí). Uplatňovanie daňovej politiky u nás.