Financovanie bytovej výstavby - Giller, Pavol
Podpora bytovej výstavby v oblasti subvenčnej politiky. Princípy subvenčnej politiky v zahraničí. Podpora rozvoja bývania a bytového vlastníctva vo východných krajinách SRN. Podpora rozvoja bývania v Holandsku. Uplatňovanie subvenčnej politiky u nás.