Komentár k opatreniu o spôsobe zahrnutia DPH - Minársky, Ján
Komentár k opatreniu MF SR č.62/872/1996 o spôsobe zahrnutia dane z pridanej hodnoty podľa zákona č.289/1995 Z.z. o DPH do základu dane z príjmov. Výpočet pomernej časti z odpočtu dane. Započítanie DPH do základu dane z príjmov. Výpočet odpisov zo zníženej a zvýšenej odkupnej ceny.