Spôsob zdaňovania príjmov spoločníkov spoločností s ručením obmedzeným v roku 1996 - Piršelová, Dagmar
Spoločníci spoločnosti s ručením obmedzeným ako špeciálna kategória daňovníkov. Poberanie rôznych druhov príjmov v zmysle zákona o daniach z príjmov. Príjmy zo závislej činnosti. Príjmy z kapitálového majetku. Príjem z podnikania spoločníka. Ostatné príjmy spoločníka. Príklady zdanenia príjmov. Odmena za práce. Odmena člena dozornej rady.