Výkon rozhodnutia v daňovom konaní - Kostovčík, E.
Správca dane a jeho povinnosti. Vymáhanie nedoplatkov prostredníctvom exekúcie, zablokovania účtu v banke. Daňový dlžník môže podľa zákona požiadať o odklad výkonu rozhodnutia. V prípade, že mu nebude vyhovené a neuhradí dlžnú čiastku, správca dane pristúpi k výkonu rozhodnutia.