Súčasný charakter ekonomického vývoja v krajinách strednej a východnej Európy Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj národných ekonomík v štátoch strednej a východnej Európy (SVE). Hospodársky vývoj v štátoch SVE, kde prebieha transformačný proces, podľa World Ekonomic Outlook, ktorý vydáva MMF.