Ako dlhodobo založiť ekonomický rast. 1 Čím ťažšie priemyselné štruktúry sa oživujú, tým problematickejšie bude hľadanie investícií pre ne - Zemanovičová, Daniela
Ďalší postup v hospodárskej politike Slovenska. Posilnenie administratívno-regulačných opatrení štátu. Reštrukturalizácia ekonomiky. Ochrana domáceho trhu (nevýhody). Ochrana výrobcov a spotrebiteľa. Pokračovanie v ďalšom čísle.