Nález Ústavného súdu Slovenskej republiky
Úplné znenie nálezu Ústavného súdu SR o neústavnosti presunu kompetencií pri schvaľovaní priamych predajov z vlády SR na Prezídium FNM SR z r.1996. Zákon o veľkej privatizácii.