Analysis of the intensity and productivity of agricultural production in chosen countries - Jurášek, Prokop
Intenzita výroby a produktivita práce sú jedným z najdôležitejších ukazovateľov efektívnosti a úrovne poľnohospodárskej výroby. Metodické a vecné príčiny výberu príslušných krajín za účelom komparatívnej analýzy. Metodológia výpočtu svetových producentských cien poľnohospodárskych výrobkov. Rozdiely v produktivite práce medzi sledovanými krajinami.