Vybrané problémy transformace agrárního sektoru Rakouska do společné zemědělské politiky EU - Boháčková, Ivana
Analýza rakúskeho poľnohospodárstva a poľnohospodárskej politiky pred vstupom do EÚ. Prechod Rakúska na Spoločnú poľnohospodársku politiku. Od r. 1995 je Rakúsko členom EÚ. Prvé výsledky a skúsenosti Rakúska so Spoločnou poľnohospodárskou politikou. Aplikácia rakúskych skúseností v ČR.