Možnosti účasti telesne postihnutých v cestovnom ruchu - Karamanová, R.
Telesne postihnutí a predpoklady ich účasti v cestovnom ruchu. Účasť zdravotne postihnutých v cestovnom ruchu v zahraničí. Potreby telesne postihnutých účastníkov cestovného ruchu. Súčasný stav cestovného ruchu telesne postihnutých v SR.