Zahraničná zadlženosť SR dosiahla 6,2 mld USD - Kyjac, Pavol
Hrubá zahraničná zadlženosť SR k 31.7. 1996. Plnenie dlhovej služby. Splátky istín bloku centrálný devízový zdroj so splátkami istín MMF. Úhrady MMF. Úhrady zahraničným veriteľom do konca septembra. Kompenzácia devízových úhrad. Celková čistá zahraničná dlhová služba SR.