Pohromy neohlasujú návštevu - Holík, V.
Služby poisťovní pôsobiacich na Slovensku zamerané na poistenie proti živelným pohromám. Poistenie podnikateľov a priemyslu. Služby vybraných poisťovní: Česká poisťovňa - Slovensko, Allianz, Union, Hasičská poisťovňa.