Vývoj pojistného trhu v České republice
Vývoj výnosov, nákladov a výsledkov celého českého poistného trhu v r. 1995. Životné poistenie. Dôchodkové poistenie. Úrazové poistenie. Zákonné poistenie zodpovednosti za škodu. Havarijné poistenie. Poistenie domácností. Poistenie budov a stavieb. Poistenie priemyslu a podnikateľov. Zaistenie. Vybavené poistné udalosti. (Úryvok z Výročnej správy 1995 Českej asociácie poisťovní.)