Zaměstnanost a ochrana životního prostředí - Tošovská, Eva
Skúsenosti vyspelých krajín s integráciou ekologickej politiky do politiky pracovného trhu. Tvorba pracovných miest na ochranu životného prostredia. Ocenenie dopadu ekologickej politiky na zamestnanosť.