Rekultivácia -uzavretie-, prípadne sanácia skládky komunálneho odpadu - Miklóš, J.
Rekultiváciu skládky komunálneho odpadu je potrebné vypracovať z hľadiska legislatívnych predpisov v odpadovom hospodárstve. Cieľ riešenia - klasifikácia a kvantifikácia skládkových materiálov. Návrh rekultivácie prípadne sanácie skládky. Návrh riešenia rekultivácie skládky (návrh skladby rekultivačných vrstiev, zoznam rastlín pre rekultiváciu skládky). Návrh riešenia sanácie skládky.