Vážne problémy financovania lesného hospodárstva. 1 - Michalík, I.
Objektívne činitele, ktoré zapríčiňujú znižovanie rentability lesníctva na Slovensku v posledných desaťročiach. Ťažobné možnosti lesov. Ekonomická efektívnosť hospodárenia. Štátna podpora lesného hospodárstva v SR. Štátne investičné dotácie.