Transformační zadluženost zemědělských družstev - Divila, E.
Transformačná zadlženosť - reálny problém poľnohospodárskych družstiev. Majetkové vysporiadanie. Post-transformačná majetková reštrukturalizácia. Poľnohospodárske družstvá - podnikanie. Majetkové podiely oprávnených osôb v transformovaných družstvách.