Co představuje reverse engineering? - Kubát, J.
Cieľ reverse engineeringu a tradičné postupy plánovania reorganizácie. Zákaznícky orientovaný prístup. Tradičná nákladová analýza. Koncept cieľových nákladov, ktorý sa riadi reverse engineeringom a jeho porovnanie s tradičným prístupom.