Najčastejšie nedostatky podnikateľských plánov - Trávnik, Igor
Typické nedostatky podnikateľských plánov. Externý a interný účel spracovania podnikateľského plánu. Nevyjasnené ciele podnikania. Nedostatočná identifikácia konkurentov. Nedostatočný popis trhov. Nepresné finančné plány. Nejasná cenová a odbytová politika. Chýbajúci popis výrobných procesov a kapacít. Nedomyslené postupy realizácie podnikateľského plánu. Formálne nedostatky.