Inventarizácia a inventarizačné rozdiely zásob - Hacherová, Žofia
Inventarizácia majetku a záväzkov ako dôležitý metodický prostriedok účtovníctva. Jednotlivé etapy priebehu inventarizácie. Etapa vyčíslenia a zúčtovania inventarizačných rozdielov s akcentom na inventarizačné rozdiely zásob. Inventarizačné rozdiely zásob definujú Postupy účtovania pre podnikateľov, čl. XIV.