Koncepční rámec mezinárodních účetních standardů pro přípravu a předkládaní účetní závěrky - Král, Bohumil
Obsah koncepčného rámca medzinárodných účtovníckych štandardov. Účel účtovnej závierky. Kvalitatívne vlastnosti, ktoré má mať účtovná závierka. Základné položky a podmienky ich zobrazenia. Oceňovanie základných položiek. Obsah a vymedzenie vlastného kapitálu. Využitie koncepčného rámca pre účtovnú legislatívu Českej republiky.