Inovačný proces a jeho ekologické aspekty - Lacková, Alica
Inovačné stratégie podniku a ich charakteristika. Súčasné trendy v riadení výrobkových inovácií. Ekologické aspekty inovácie - ekologickosť výrobku. Typy ekologických inovácií (príklady).