Bezadresný mailing - Boris, D.
Záujem o bezadresný mailing. Vysvetlenie pojmu. Kritériá pre výber klientov. Distribučné agentúry. Príprava distribúcie. Výber distribučnej agentúry. Priebeh distribúcie. Kontrola.