Cestovní pojištění - Speciál
Reklamná kampaň Pojisťovny IB, a.s. - Cestovní pojištění - Speciál. Vstup reklamy na trh. Rozmiestenie inzercie. Účinnosť médií v reklame. Netradičné reklamné médium - obal na pas. Návrh reklamy zameranej na určité cieľové skupiny obyvateľov.