Cappy v novom šate - Hojová, K.
Odhad z prieskumu spotreby ovocných štiav a nektárov Cappy v r. 1996 a porovnanie oproti r. 1995. Rozdelenie podľa veku konzumentov. Rozhodujúce faktory pre nákup. Výsledky z predaja doterajších a nových druhov ovocných nápojov Cappy. Zavedenie nových obalov.