Mikrocensus 1992 - Vytlačil, J.
Spôsob výberu 0,5 perc. z celkového počtu bytov v ČR v r.1992, výberové kroky. Obsah a výsledky zisťovania mikrocenzu 1992 realizovaného v 1. štvrťroku 1993. Údaje o peňažných príjmoch domácností. Zloženie domácností podľa sociálnych skupín a počtu nezaopatrených detí (1988 a 1992), čistý peňažný príjem, podiel ma mesačnom príjme v percentách, percento domácností pod životmým minimom.