Rakouská (vídeňská) subjektivně psychologická škola - Ševčík, Miroslav
Na uskutočnení marginálnej revolúcie sa podieľala aj rakúska (viedenská) subjektívno-psychologická škola v Rakúsku. Vznik rakúskej školy. Výklad teórie hodnoty výrobných prostriedkov, teórie imputácie. Böhm-Bawerkova teória úroku. Neorakúska škola. Hayekovská ekonómia. Praxeologická ekonómia L. von Misesa.