Projektování a činnost assessment centres "AC" - Bělohlávek, F.
Štyri atribúty AC. Definovanie determinantov efektívnosti manažéra. Analýza práce. Rôzne techniky merania. Výber a správanie účastníkov sú hodnotené skupinou vybraných manažérov. Zhrnutie poznatkov o uchádzačoch. Rozdiely medzi jednotlivými metodikami AC.