Na starých základoch nové byty - za trištvrte roka, novou technológiou - Osuský, D.
Finančné, projektové a technologické riešenie výstavby 75 bytov v Trenčíne-Juh. Použitie tvárnice Ytong, jej vlastnosti a možnosti využitia.