Zoznam podnikov z druhej vlny privatizácie, na ktoré boli vydané rozhodnutia o privatizácii v období od 23. augusta do 26. septembra 1994. 1
Zoznam podnikov uvádza nasledovné údaje: názov vstupného subjektu, IČO, názov výstupnej jednotky, metóda privatizácie, dátum schválenia, hodnota majetku, podiel metódy privatizácie.