Podnikateľský proces ako súčasť obchodného podnikania - Strážovská, Helena
Významné postavenie obchodu v národnej ekonomike. Obchodné podnikanie. Charakteristika podnikateľského procesu. 4 fázy podnikateľského procesu. 1. odhalenie a správne využitie príležitostí, 2. podnikateľský plán - Business Plan, 3. zdroje potrebné na využitie príležitostí a 4. riadenie podniku. Štruktúra podnikateľských subjektov na Slovensku podľa vlastníckej a právnej formy podnikania.