Marketingová komunikácia - predpoklad úspešnosti na trhu - Labská, Helena
Charakteristika marketingovej komunikácie. Nástroje komunikácie. Základná charakteristika promotion. Metódy a proces komunikácie. Štyri metódy: 1. reklama, 2. podpora predaja, 3. osobný predaj, 4. public relations. Postavenie a stratégia promotion v distribučnom systéme.