Software pro marketing - Jelínek, J.
Základom relačného marketingu je zaznamenávanie všetkých kontaktov a vzťahov a ich sústavné vyhodnocovanie. Starostlivosť o zákazníka - účinná stratégia riadenia. Marketing Manager - softwarový nástroj, databázová koncepcia integrujúca marketingové a predajné činnosti firmy. Organizačné aspekty bázy dát: model bázy dát, programovací jazyk, interná štruktúra, užívateľské rozhranie. Celková štruktúra, funkcie jednotlivých úrovní, prídavné moduly.