Hannover včera a zítra Tradice hannoverských veletrhů
Veľtržný areál v Hannoveri využilo r. 1993 25 600 vystavovateľov a 2,3 mil. návštevníkov. Najdôležitejšie veľtrhy: CeBIT Hannover, HANNOVER MESSE, LIGNA Hannover, Interhospital, DOMOTEX a BIOTECHNIKA. Účasť na veľtrhoch - marketingový nástroj proti nepriaznivej hospodárskej situácii a na získanie výhod pre podniky v konkurenčnom prostredí. Veľtrhy organizované Deutsche Messe AG a Hannover Messe International GmbH v r. 1993, 1994 a 1995.