Kapitoly z devízového trhu. 1 - Hrnčiarová, A.
Výklad pojmov z oblasti devízového trhu, na ktorom sa zúčastňujú obchodníci a účastníci kapitálového trhu bezprostredne. Úvodná časť seriálu. Bližšie o pojmoch: obchodné a finančné riziko, kategórie finančného rizika, devízové (kurzové) riziko, kategórie devízového rizika.