Svetová ekonomika v roku 1993 Z výročnej správy Medzinárodného menového fondu. 1
Z výročnej správy za finančný rok končiaci sa 30.4.1994, zverejnenej Výkonnou radou MMF vo Washingtone. Spracovaná časť venovaná svetovej ekonomike. - Hlavné vývojové trendy: 1.Hospodárska aktivita, rast a zamestnanosť, inflácia a ceny komodít, devízové a finančné trhy, financovanie a zadlženosť. 2. Vyhliadky svetového hospodárstva: globálna situácia, politika malých krajín (nezamestnanosť, monetárna politika, finančné trhy).