Poisťovníctvo Poisťovne v SR
Zoznam poisťovní (10) pôsobiacich na Slovensku. Trendy v slovenskom poisťovníctve. Vývoj výplat poistných plnení a počtu poistných udalostí 1990-1993. Porovnanie poisťovní podľa hlavných ukazovateľov. Slovenská poisťovňa, a.s. UNION, poisťovacia a.s.