Lineárny systém financovania škôl ako možné východisko Zo štúdie o financovaní stredných škôl na Slovensku. 2 - Krištín, Ján
Transparentnosť lineárneho systému financovania odborného vzdelávania a prípravy na Slovensku. Základ systému - koeficienty a ceny. Príklad financovania. Odporúčané zásady lineárneho systému financovania. - Zo štúdie pripravenej holanskou konzultačnou firmou Hobeon Group.