Od analýz ku skutkom Minister školstva a vedy SR Ľubomír Harach poskytol Hospodárskym novinám informáciu o plnení Programového vyhlásenia vlády SR - Harach, Ľ.
Minister školstva a vedy SR Ľubomír Harach o plnení Programového vyhlásenia vlády SR. Riešenie dlhodobo nesprávne interpretovaných problémov v oblasti finančného a materiálno-technického zabezpečenia práce škôl. Špecifiká financovania rezortu školstva. Práce na projektoch Národný program vzdelávania a Zásady financovania školstva. Vláda prerokuje Koncepciu rozvoja vysokého školstva do r. 2010. Súhrnná analýza výsledkov riešenia úloh vedy a techniky v roku 1993. Priority vypracúvania právnych noriem. Aktivity ministerstva školstva a vedy v medzinárodnej oblasti.